Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Кошманівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21047595) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

2019

 

  П’ятдесят третя сесія  20 грудня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  п’ятдесят третьої  сесії сільської ради сьомого скликання

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до  районного бюджету (оздоровлення дітей).

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до  районного бюджету (підвезення учнів до школи). 

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до  районного бюджету (утримання групи продовженого дня).

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до районного бюджету ( співфінансування проекту «Впровадження сучасних енергозберігаючих технологій в Кошманівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітній  навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»).

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до  районного бюджету (утримання фахівця із соціальної роботи).

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до  районного бюджету (утримання Трудового архіву). Доповідає:Бережна Л.В., сільський голова

Про передачу субвенції  з бюджету Кошманівської сільської ради  до  районного бюджету (утримання стоматологічної служби). Доповідає:Бережна Л.В., сільський голова

Про створення тимчасового робочого місця інспектора (благоустрою) Кошманівської сільської ради.

Про створення тимчасового робочого місця інспектора Кошманівської сільської ради.

Про сільський бюджет на 2020 рік.

Додаток №1.Доходи місцевого бюджету на 2020 рік.
Додаток №2.Фінансування місцевого бюджету на 2020 рік.
Додаток №3.Розподіл видатків місцевого бюджету  на 2020 рік.
Додаток №4.Міжбюджетні трансферти на 2020 рік.
Додаток №5.Розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів із будівництва, реконструкції і реставрації об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами в 2020 році.
Додаток №6.Розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/ регіональних  програм у 2020 році.

Про внесення змін до бюджету Кошманівської сільської ради в міжсесійний період.

Додаток №1.Доходи місцевого бюджету на 2019 рік.
Додаток №2.Розподіл видатків місцевого бюджету на 2019 рік.
Додаток №3.Перелік змін до місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального та спеціального фондів бюджету Кошманівської сільської ради у 2019 році.

Про  заяву Андренко Т. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Буряк Т. М. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Двояковської Т. М. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Дудки О. І.  про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву  Коваленка С. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Колісник  В. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Миколенко С. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Цепковської Н. Л.  про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Шах К. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

 

  П’ятдесят друга позачергова сесія  05 листопада  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  п’ятдесят другої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання

Про затвердження тарифів на водопостачання та водовідведення по Кошманівському комунальному підприємству «Житлово-комунальний комбінат».

Про надання дозволу Кошманівському Комунальному підприємству «Житлово-комунальний комбінат» на внесення змін до Статуту підприємства.

Про  внесення змін до Програми забезпечення розробки містобудівної документації (топографічної основи, генеральних планів і планів зонування населених пунктів Кошманівської сільської ради: сіл Кошманівки, Богданівки, Миронівки) на 2019 рік.

Про  внесення змін до Програми «Благоустрій» на 2019 рік.

Про виділення коштів на оплату авторського нагляду за об’єктом «Капітальний ремонт Алеї Слави по вулиці Центральній в с. Кошманівка Машівського району  Полтавської області».

Про виділення коштів на оплату тракторопослуг по розгортанню снігу на території Кошманівської сільської ради та на внесення змін до Програми «Ремонт доріг». 

Про виділення коштів на оплату товарів та послуг для благоустрою території.

Про виділення коштів на канцелярські товари.

Про  виділення коштів на висвітлення діяльності Кошманівської сільської ради друкованим ЗМІ.

Про виділення коштів на оплату праці.                                

Про  перерахування залишку коштів минулих років, що втратили цільове призначення.

Про  внесення змін  до бюджету Кошманівської сільської ради на 2019 рік.

Додаток  №1.Розподіл видатків місцевого бюджету на 2019 рік.

Додаток №2. Перелік змін до місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального та спеціального фондів бюджету Кошманівської сільської ради у 2019 році.

Про лист адміністрації Комунального некомерційного підприємства «Машівська центральна районна лікарня» Машівської районної ради Полтавської області щодо розірвання договору оренди приміщення.

Про  заяву Жолонка М. М. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Кальченко Ю. І.  про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Кириленка М. Г. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Ляшенка О. І. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Пасько Г. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Шуміхи Є. П.  про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  затвердження розпоряджень сільського голови, виданих в міжсесійний період.           

Про розгляд клопотання Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області  від 24.09.2019 року про висловлення позиції щодо можливості надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мигаль  А.І.

Про розгляд  заяви гр.Буряка О.С. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту  села Миронівки Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр..Філінської  С.Л. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель  та споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах села Кошманівки, вулиця Полтавська, 8, на території Кошманівської сільської ради  Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. Позовної С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Кошманівки Кошманівської сільської ради Машівського району  Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. Логаш М.Ф. про вилучення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту села Кошманівки Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. Дикої О. М. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Кошманівки Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр..Назаренка В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Кошманівки, вулиця Молодіжна, 6, на території Кошманівської сільської ради  Машівського району Полтавської області.

Про розгляд колективної заяви (2 особи) щодо проведення рекультивації земель.

 

 

  П’ятдесят перша позачергова сесія  12 вересня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  п’ятдесят першої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання

Про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення  «Про затвердження тарифів на водопостачання та водовідведення по Кошманівському комунальному підприємству «Житлово-комунальний комбінат». 

Додаток   Проект рішення «Про затвердження тарифів на водопостачання та  водовідведення по Кошманівському комунальному підприємству «Житлово-комунальний комбінат»»     

Аналіз регуляторного впливу регуляторного акта - рішення Кошманівської сільської ради  «Про затвердження тарифів на водопостачання та водовідведення по Кошманівському комунальному підприємству «Житлово-комунальний комбінат».

Про лист Машівської районної державної адміністрації (вих.№01-24/ 923 від 1.09.2019 року) щодо інформування  про рішення  про добровільне  об’єднання або приєднання територіальних громад.

Про  співфінансування проекту «Впровадження сучасних енергозберігаючих технологій в Кошманівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»

Про виділення коштів на оплату послуг атракціонів та внесення змін до програми «Свято громади» та Програми «Забезпечення розробки містобудівної документації (топографічної основи, генеральних планів і планів зонування населених пунктів Кошманівської сільської ради: сіл Кошманівки, Богданівки, Миронівки) на 2019 рік».

Додаток 1 - Програма «Свято громади» на 2019 рік.

Додаток 2 – Програма забезпечення розробки містобудівної документації (топографічної основи, генеральних планів і планів зонування населених пунктів Кошманівської сільської ради: сіл Кошманівки, Богданівки, Миронівки) на 2019 рік.

Про оприбуткування та взяття на баланс комплекту спеціального обладнання для спортивних майданчиків, які надійшли в натуральній формі та внесення змін до Програми  «Благоустрій».

Додаток 1 – Програма «Благоустрій» на 2019 рік.

Про лист  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Машівської районної державної адміністрації (вих.№700 від 05.09.2019 року) щодо виділення коштів на придбання канцтоварів та миючих засобів для Кошманівського навчально-виховного комплексу «знз І-ІІІ ступенів – днз»          

Про внесення змін до бюджету Кошманівської сільської ради на 2019 рік.

Додаток №1 – Доходи місцевого бюджету на 2019 рік.

Додаток №2 – Розподіл видатків місцевого бюджету на 2019 рік.

Додаток №3 – Перелік змін до місцевих Програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального та спеціального фондів бюджету Кошманівської сільської ради у 2019 році.

Про заяву Бондаренко Н. М. про виплату одноразової матеріальної грошової  допомоги.

Про  заяву Гилюн Н. Л. про виплату одноразової  матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Грінько Л. Г.  про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Загорія І. П.  про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Засенко П. О. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про  заяву Позовної К. О. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про надання щорічної основної відпустки сільському голові Бережній Л.В. та виплату матеріальної допомоги на оздоровлення.

Про затвердження розпоряджень сільського голови, виданих в міжсесійний період.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр.Каланчі В. М.

Про розгляд заяви гр. Довгаля С. О. про  передачу земельної  ділянки на умовах оренди.

 

 

 

  П’ятдесята  позачергова сесія  06 серпня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  п’ятдесятої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання

Про  затвердження дефектних актів на проведення поточних ремонтів доріг по вулицях Молодіжній, Некрасова села Кошманівки.

Про  затвердження зведених кошторисних  розрахунків поточних ремонтів доріг  по вулицях Молодіжній, Некрасова  села Кошманівки.

Про заяву Гасана В. М. про виплату матеріальної допомоги на похо-вання.

Про заяву Перети І.Г. про виплату одноразової  матеріальної грошової допомоги.

Про затвердження розпоряджень сільського голови, виданих в міжсе-сійний період.

Про  внесення змін  в план діяльності Кошманівської сільської ради на 2019 рік з підготовки проектів регуляторних  актів.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ді-лянки гр. Шпанкіній Н. Ю. для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ – 01.03.) в межах села Кошманівки, на території Кошманівської сільської ради Машівського району  Полтавської області.

Про розгляд заяви гр.Хівренко Л.О. про вилучення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах на-селеного пункту села Кошманівки Кошманівської сільської ради Машівсько-го району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр.Сусака В.В. про уточнення в погосподарській книзі №14, номер об’єкта погосподарського обліку 02-0910-1, площ  земельних ділянок, які перебувають в його користуванні.   

 

  Сорок  дев’ята  позачергова сесія  17 липня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  сорок дев’ятої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання

Про затвердження штатного розпису на 2019 рік апарату управління Кошманівської сільської ради.

Про виділення коштів на оплату праці.

Про  затвердження  проектно-кошторисної  документації та зведеного кошторисного розрахунку вартості капітального ремонту по проекту «Капі-тальний ремонт Алеї Слави по вулиці Центральній в с. Кошманівка Машівсь-кого району Полтавської області».

Про виділення коштів на капітальний ремонт Алеї Слави по вулиці Центральній в селі Кошманівці Машівського району Полтавської області.

Про передачу субвенції з бюджету Кошманівської сільської ради до районного бюджету.

Про виділення коштів для утримання групи продовженого дня учнів 2-4 класів та внесення змін до  Програми «Група продовженого дня».

Про виділення коштів на  придбання товарів для благоустрою терито-рії, електротоварів та на оплату послуг (крім комунальних).

Про виділення коштів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ на території Кошманівської сільської ради.

Про  затвердження  проектно-кошторисної документації та зведеного кошторисного розрахунку вартості капітального ремонту по проекту  «Будівництво спортивного майданчика для вуличних тренажерів  за адресою: вулиця Центральна, с.Кошманівка Машівського району Полтавської області».

Про направлення субвенції з районного бюджету на будівництвоспортивного майданчика для вуличних тренажерів.

Про направлення субвенції з районного бюджету на ремонт доріг сіл Кошманівки, Миронівки, Богданівки.

Про внесення змін до бюджету Кошманівської сільської ради на 2019 рік.

Додаток №1.Доходи місцевого бюджету на 2019 рік.

Додаток №2.Фінансування місцевого бюджету на 2019 рік.

Додаток №3.Розподіл видатків місцевого бюджету на 2019 рік.

Додаток №4.Перелік змін до місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального та спеціального фондів бюджету Кошманівської сільської ради у 2019 році.

Про внесення змін до Програми «Благоустрій» на 2019 рік.

Про внесення змін до Програми «Ремонт доріг» на 2019 рік.

Про внесення змін до Програми «Землеустрій» на 2019 рік.

Про  виконання програми соціально-економічного розвитку та бюджету Кошманівської сільської  ради за 6 місяців 2019 року.

Додаток-Показники виконання програми соціально-економічного розвитку та бюджету Кошманівської сільської ради за 6 місяців 2019 року.

Про заяву Божок О.Ф. щодо продажу будівель бувшого банно-прального комбінату та бувшої центральної котельні, розташованим  в селі Кошманівці по вулиці Центральній.

Про заяву Боровик О. О. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Діріна О. Н. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Карацюпи П. Г. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Кулик Л. М. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Кухти М. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Миколенко С. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Мисик З.М. про виплату одноразової матеріальної грошо-вої допомоги.

Про заяву Нестеренко Л. О. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Панченка Г. О. про виплату одноразової матеріальної гро-шової допомоги.

Про заяву Печериці П. С. про виплату одноразової матеріальної гро-шової допомоги.

Про заяву  Пишної Н.Б. про виплату одноразової матеріальної гро-шової допомоги.

Про заяву Салімоненко В. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Тарасовської Л. Г. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Щербини В. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про затвердження розпоряджень, прийнятих  в міжсесійний період

Про лист Приватного підприємства  «Регіональний інвестиційний центр аукціонів» (вих.№305 від 21.05. 2019 року) щодо проведення земельних торгів.

Про розгляд заяви гр.Гилюн Н. В. про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої  в селі Кошманівці Машівського району Полтавської області по вулиці Центральній,9-б. 

Про розгляд заяви гр.Музики З.В. про надання дозволу на виготов-лення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлен-ня) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будин-ку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах села Кошманівки, вулиця Молодіжна, 42, на території Кошманівської сільської  ради  Машівського району Полтавської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Панасенка М. О. в межах села Кошманівки, вулиця Набережна, 37, на території Кошманівської сільської ради Машівського району  Полтавської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських буді-вель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бережного Ю. І. в межах села Кошма-нівки, вулиця Польова, 9, на території Кошманівської сільської ради Машівського району  Полтавської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо вста-новлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Реп’яха Л. І. в межах села Кошманівки, ву-лиця Польова, 10, на території Кошманівської сільської ради Машівського району  Полтавської області.

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  гр..Андрієнко І. А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Кошманівки, вулиця Квіткова, 23, на території  Кошманівської сільської ради Машівського району  Полтавської області.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.  

Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону).

Про розгляд клопотання ПАТ «Полтаваобленерго» «Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки» (вих.№06-50/10255 від 04.07.2019 року).       

 

  Сорок восьма позачергова сесія  27 червня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  сорок восьмої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання

Про встановлення  ставок та пільг  із сплати місцевих податків на  території  Кошманівської  сільської  ради  на 2020 рік.

Додаток -№ 1. Ставки земельного податку.

Додаток -№ 1.1. Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу   України, із сплати земельного податку.

Додаток -№ 2.Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Додаток -№ 2.1.Перелік  пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України, із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Додаток -№ 3.Ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Кошманівської сільської ради на 2020 рік.

Додаток -№ 4.Ставки транспортного податку на території Кошманівської сільської ради на 2020 рік.

Додаток -№ 5.Ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних  товарів на території кошманівської сільської ради на 2020 рік.

 

 

  Сорок сьома позачергова сесія  14 травня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  сорок сьомої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання

Про оприлюднення проекту регуляторного акту -  проекту рішення «Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих податків на  території  Кошманівської  сільської  ради  на 2020 рік».

Додаток - № 1 "Ставки земельного податку.

Додаток -№ 1.1. "Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України, із сплати земельного податку."

Додаток -№ 2."Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки".

Додаток - № 2.1."Перелік  пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України, із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки."

Додаток - № 3."Ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Кошманівської сільської ради на 2020 рік."

Додаток - № 4."Ставки транспортного податку на території Кошманівської сільської ради на 2020 рік."

Додаток - № 5."Ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних  товарів на території кошманівської сільської ради на 2020 рік."

Про виділення коштів на придбання електротоварів для вуличного освітлення та товарів для благоустрою території.

Про виділення коштів на закупівлю природного газу для утримання  Вічного вогню.

Про  затвердження дефектного акту на проведення капітального ремонту алеї Слави по вулиці Центральній  в селі Кошманівці.

Про  виготовлення проектно-кошторисної документації  на капітальний ремонт  алеї Слави по вулиці Центральній  в селі Кошманівці Машівського району Полтавської області. 

Про виділення коштів на капітальний ремонт  алеї Слави  по вулиці Центральній в селі Кошманівці Машівського району Полтавської області та внесення змін до програми «Благоустрій» на 2019 рік.

Додаток – Програма «Благоустрій» на 2019 рік.

Про  виділення  коштів  для Кошманівського  навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний   заклад». 

Про створення тимчасового робочого місця робітника з благоустрою Кошманівської сільської ради.

Про внесення  змін до бюджету Кошманівської  сільської ради на  2019 рік.

Додаток - 1."Доходи місцевого бюджету на 2019 рік."

Додаток - 2."Фінансування місцевого бюджету на 2019 рік."

Додаток -3."Розподіл видатків місцевого бюджету на 2019 рік."

Додаток - 4."Перелік змін до місцевих програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального та спеціального фондів бюджету Кошманівської сільської ради у 2019 році."

Про заяву Колісник О. В. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про заяву Пеняк О. Б. про виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.

Про затвердження розпоряджень сільського голови, виданих  в міжсесійний період.

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок Кошманівської сільської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Про розгляд клопотання ТОВ «ВЕНДОРС Україна» «Щодо погодження розробки проектної документації».

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Кошманівського споживчого товариства, вулиця Дружби, 29, села Миронівки Машівського району Полтавської області.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Кошманівського споживчого товариства, вулиця  Молодіжна, 34, села Кошманівки Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. Шпанкіної Н. Ю. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Кошманівки Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд клопотання Полтавської філії ПАТ «Укртелеком» щодо проведення  земельних робіт.  

 

  Сорок шоста сесія  05 квітня  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  сорок шостої сесії сільської ради сьомого скликання

Про  затвердження  проектно-кошторисної  документації  «Капітальний  ремонт дороги  по вулиці Центральній  в селі Кошманівка  Машівського району Полтавської області».

Про  внесення змін до  Програми «Ремонт доріг» на 2019 рік.

Про  затвердження  Програми  «Підвезення жителів Кошманівської сільської ради  до районного центру смт. Машівка» на 2019 рік   та направлення коштів на її виконання.

Про  затвердження  Програми  забезпечення розробки містобудівної документації (топографічної основи, генеральних планів і планів зонування населених пунктів Кошманівської сільської ради: сіл Кошманівки, Богданівки, Миронівки) на 2019 рік та направлення коштів на її виконання.

Про  виділення  коштів  на  виготовлення  проектно-кошторисної документації та проходження експертного висновку на  будівництво  спортивного майданчика з вуличним тренажерним обладнанням за адресою: село Кошманівка  Машівського району Полтавської області, вулиця Центральна, 2б

Про  виділення  коштів  на  придбання електротоварів для вуличного освітлення.

Про внесення змін до Програми «Благоустрій» на 2019 рік.

Про виділення коштів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ на території Кошманівської сільської ради та затвердження Програми «Землеустрій».

Про внесення змін до бюджету Кошманівської сільської ради  на 2019 рік

Додаток №1  ДОХОДИ місцевого бюджету на 2019 рік

Додаток №2  ФІНАНСУВАННЯ місцевого бюджету на 2019 рік

Додаток №3 РОЗПОДІЛ  видатків місцевого бюджету на 2019 рік

Додаток №4 Перелік змін до місцевих  програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального та спеціального фонду бюджету Кошманівської сільської ради у 2019 році 

Про  виплату одноразової грошової допомоги  до 33-ої  річниці трагедії  на Чорнобильській АЕС      

Про  заяву  Цепковської Н.Л. про виплату матеріальної  допомоги на поховання. 

Про  заяву  Андрієнко Н.М. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги. 

Про  заяву  Бережної І.М. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги. 

Про  заяву  Бережного С.В. про виплату  одноразової матеріальної  грошової допомоги. 

Про  заяву  Бліщика М.М. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги.         

Про  заяву  Бурдіної П.М. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги

Про  заяву  Заїки С.Ю. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги.

Про  заяву  Кармазіної Т.Г. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги.

Про  заяву  Кирилюк В.М. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги.

Про  заяву  Кревсун М.О. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги.

Про  заяву  Курочкіної П.П. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги. 

Про  заяву  Козира Г.І. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги. 

Про  заяву  Манченка О.С. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги. 

Про  заяву  Павленка Ю.О. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги. 

Про  заяву  Панченка А.Г. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги. 

Про  заяву  Скадченко Н.О. про виплату одноразової матеріальної  грошової  допомоги. 

Про  заяву  Тімоніної Л.І. про виплату одноразової матеріальної  грошової   допомоги. 

Про  заяву  Черненко О.Б. про виплату одноразової матеріальної  грошової допомоги. 

Про виплату матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань.

Про затвердження розпоряджень, прийнятих в міжсесійний період.

Про заключення та підписання договору із землевпорядною організацією.

Про розгляд листа ПП «Кошманівське ремонтне підприємство»(вих. № 9 від 18.03.2019 року) про розірвання договору оренди земельної ділянки від 01.11.2012 року на земельну ділянку під гуртожитком для колективного житлового будівництва, розташовану за адресою: село Кошманівка Машівського району Полтавської області, вулиця Мічуріна, 10.

Про розгляд заяви ПА «Урожай» про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності розташованої в селі Кошманівці по вулиці Центральній, 9

Про розгляд заяви ПП «Кошманівське ремонтне підприємство» про надання дозволу на розробку технічної  документації   із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої  в  селі  Кошманівці  по вулиці Мічуріна, 6.

Про  розгляд заяви гр. ФІЛІПОВСЬКОГО О.М. про передачу  в користування на умовах оренди земельної ділянки  для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташова-ної в селі Кошманівці Машівського району Полтавської області по вул. Центральній, 9-а

Про розгляд заяви гр. ГИЛЮН Н.В. про надання дозволу на розробку технічної документації із  землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності розташованої в селі Кошманівці по вулиці Центральній, 9-б.

Про розгляд клопотання ПАТ «Полтаваобленерго» «Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою (вих. № 06-50/3972 від 13.03.2019 року).

Про розгляд клопотання Кошманівського споживчого товариства.

Про розгляд клопотання Кошманівського споживчого товариства.

Про розгляд заяви ПП АРТЮХ Л.О. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  будівництва і обслуговування будівель торгівлі (ларьок)  в  межах населеного пункту села  Кошманівки  Кошманівської  сільської  ради Машівського району Полтавської області, по вулиці Молодіжній, 34.

Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. АНДРІЄНКУ А.М. для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ – 01.03) в межах села Кошманівки, на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.         

Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ТОНКОНОЖЕНКУ О.С. для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ – 01.03) в межах села Миронівки, на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.   

Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. РУДЯК О.І. для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ – 01.03) в межах села Кошманівки, на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області     

Про розгляд заяви гр. МОСКАЛЬОВОЇ Л.М. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  ведення  особистого селянського  господарства  в  межах населеного пункту села  Кошманівки  Кошманівської  сільської  ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. ПІСКЛОВОЇ Т.М. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташованої   в межах села Кошманівки, вулиця Мічуріна, 43 на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. НАДТОЧІЙ В.М. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташованої   в межах села Кошманівки, вулиця Мічуріна, 41, на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. АНДРІЄНКО І.А. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташованої   в межах села Кошманівки, вулиця Квіткова, 23, на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської  області.

Про розгляд заяви гр. СКРИПАКА М.І. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  ведення  особистого селянського  господарства  в  межах населеного пункту села  Кошманівки  Кошманівської  сільської  ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. ДОРОХОВА Д.В. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  ведення  особистого селянського  господарства  в  межах населеного пункту села  Кошманівки  Кошманівської  сільської  ради Машівського району Полтавської області.

Про розгляд заяви гр. ФІЛІНСЬКОЇ С.Л. про надання дозволу  на розробку  проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  для  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташованої   в межах села Кошманівки, на території Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської. 

 

 

 

  Сорок п'ята сесія  27 лютого  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  сорок п'ятої сесії сільської ради сьомого скликання

 

 

 

  Сорок четверта  сесія  08 лютого  2019 року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії  

Протокол  сорок четвертої сесії сільської ради сьомого скликання

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *