Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Кошманівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21047595) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

2016

  П'ятнадцята сесія  23 грудня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  п'ятнадцятої  сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  Чотирнадцята (позачергова) сесія  6 грудня 2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  чотирнадцятої  позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  Тринадцята (позачергова) сесія  8 листопада  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  тринадцятої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ШПАНКІНОЇ Л. П.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. ШПАНКІНОЇ Л. П.     

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ТОНКОНОЖЕНКА С.М.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. ТОНКОНОЖЕНКА С.М. 

16. Про розгляд заяви гр. КОСТЕНКО Г.Я.  про вилучення земельної ділянки для ведення особистого     селянського     господарства, розташованої в межах населеного  пункту села  Кошманівки

17. Про розгляд заяви гр. ВОЛОДАРСЬКОГО Ф.П.  про вилучення земельної ділянки для ведення особистого     селянського     господарства, розташованої в межах населеного  пункту села  Кошманівки.

18. Про розгляд заяви гр. ВОЛОДАРСЬКОГО Ф.П.  про вилучення земельної ділянки для ведення особистого     селянського     господарства, розташованої в межах населеного  пункту села  Кошманівки.

19. Про розгляд заяви гр. СПАЛАТУ Л.М. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Кошманівки Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

20. Про розгляд заяви гр. МІЩЕНКО Г.І. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту села Миронівки Кошманівської сільської ради Машівського району Полтавської області.

21. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. ЛІПИЧУ М.В.

22. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. МАГУРІ Д.С.

23. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. БЕЗРУКУ А.А.

24. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. ПИШНЕНКУ Ю.В.

25.Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. ПОБЕРЕЖНОМУ С.М.

26. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. КОВАЛЕНКУ О.В.

27. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. РЯСКОВУ О.В.

28. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. СТЕПАНЕНКУ А.Є.

29. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. СТЕПАНЕНКО Н.В.

30. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. СТЕПАНЕНКУ Є.Є.

31. Про  розгляд клопотання Відділу Держ-геокадастру у Машівському районі Полтавської області про подання пропозицій щодо можливості надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. СТЕПАНЕНКО Н.А.

32.  Про розгляд клопотання ТОВ “Чиста криниця” (вих.№324/1 від 27.10.2016 року) про поновлення договору оренди земельної ділянки під господарськими будівлями, розташованими за адресою: село Кошманівка, вулиця Дорожна, 2а        

33. Про розгляд клопотання ТОВ “Чиста криниця” про розірвання договору оренди землі від 27.05.2016 року на земельну ділянку під  господарськими будівлями розташовану за адресою: село Кошманівка, вулиця Дорожна, 2б  за згодою сторін .   

 

  Дванадцята (позачергова) сесія  17 жовтня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  дванадцятої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  Одинадцята сесія  20 вересня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  одинадцятої сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  Десята (позачергова) сесія  28 липня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  десятої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  Дев'ята (позачергова) сесія  1 липня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  дев'ятої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

Рішення від  01.07.2016 року"Про  місцеві податки  по Кошманівській сільській раді  на 2017 рік"

Рішення від  01.07.2016 року"Про  встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та затвердження     Положення"

Рішення від  01.07.2016 року"Про  встановлення ставки транспортного податку та затвердження його Положення"

Рішення від  01.07.2016 року"Про плату за землю на території Кошманівської сільської ради та затвердження Положення" 

Рішення від  01.07.2016 року"Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців з 01 січня 2017 року"

Рішення від  01.07.2016 року"Про  акцизний податок"

 

  Восьма (позачергова) сесія  26 травня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  восьмої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  Сьома (позачергова) сесія  19 травня  2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії    

Протокол  сьомої позачергової сесії сільської ради сьомого скликання 

 

 

  Шоста (позачергова) сесія  8 квітня 2016   року :  

ПРОТОКОЛ засідання лічильної комісії         

Протокол  шостої (позачергової) сесії сільської ради сьомого скликання 

 

  П'ята сесія  9 березня 2016   року :

Протокол  п'ятої сесії сільської ради сьомого скликання 

Рішення від  09.03.2016 року "Про внесення змін до бюджету Кошманівської сільської ради на 2016 рік"

Додаток №1​

Додаток №2

Додаток №3

Рішення від  09.03.2016 року"Про лист  Машівської районної державної адміністрації (вих.№01-24/237 від 17.02.2016 року) про забезпечення у 2016 році діяльності (утримання) фахівця із соціальної роботи Машівського районного центрусоціальних служб для сім’ї, дітей та  молоді"

Рішення від  09.03.2016 року"Про лист  відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту Машівської  районної державної адміністрації (вих.№292 від 09.03.2016 року)"

Рішення від  09.03.2016 року"Про лист  Машівського центру первинної медико-санітарної допомоги  (вих. №100  від 09.02.2016 року)"       

Рішення від  09.03.2016 року"Про лист  Машівського районного військового комісаріату «Про надання матеріальної допомоги» (вих.№5/363  від 18.12.2015 року)"

Рішення від  09.03.2016 року"Про надання грошової допомоги на поховання  Клименко Т.П."

Рішення від  09.03.2016 року"Про  виплату  Коліснику В.М. одноразової матеріальної допомоги  на  вирішення соціально-побутових питань:  на лікування" 

Рішення від  09.03.2016 року"Про  виплату  Якименко Н.Г.одноразової матеріальної допомоги  на  вирішення соціально-побутових питань:  на лікування"

Рішення від  09.03.2016 року"

Рішення від  09.03.2016 року"Про   розгляд  клопотання  Відділу  Держгеокадастру у  Машівському   районі  Полтавської області про подання  пропозицій  щодо  можливості надання дозволу на розробку до кументації  із  землеустрою гр. НЕСТЕРЕНКУ А.К. "

Рішення від  09.03.2016 року"Про   розгляд  клопотання  Відділу  Держгеокадастру у  Машівському   районі  Полтавської області про подання  пропозицій  щодо  можливості надання дозволу на розробку до  кументації  із  землеустрою гр. ЗАЇЦІ Є.В."

Рішення від  09.03.2016 року"

Рішення від  09.03.2016 року"

Рішення від  09.03.2016 року"

Рішення від  09.03.2016 року"


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *