Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Кошманівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21047595) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Територіальний центр соціального обслуговування

      При територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Машівського району функціонує  відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.
      
Одним із завдань нашої роботи є наближення послуг до їх отримувачів.  Саме з цією метою було відкрито  філіал перукарні  в с.Кошманівка.
З розумінням до цієї справи віднеслася сільський голова Л.В.Бережна. Завдяки зусиллям виконкому Кошманівської сільської ради було проведено якісний ремонт, а терцентром придбано сучасне обладнання для перукаря.  Тепер щотижня,  по вівторках,   3 9.00 години до 15.00 години  у с. Кошманівка  працює соціальна  перукарня (ціна чоловічої стрижки – 6.20грн., жіночої – 9.30 грн.)  тут же  приймається замовлення для майстрів по ремонту взуття та ремонту одягу.
    Право на безоплатне обслуговування відділенням мають одинокі громадяни, які не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і    допомогу.         
   За обслуговування інших громадян плата здійснюється за соціальними тарифами,    значно нижчими за нині діючими на ринку послуг.    Соціальні тарифи діють на всі види послуг.

 Запрошуємо скористатися нашими послугами жителів Кошманівської сільської ради - пенсіонерів та людей з обмеженими фізичними можливостями.

   При потребі ми можемо надати послуги на дому для ліжко  - хворих та людей з обмеженою рухомою активністю у Кошманівція за тел.9-51-37, 9-22-01.

Завідуюча відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)    Машівського району     Н.А Новохатько.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *